Paras bluetooth-kaiutin 2021: Ultimaattinen vertailu

Bluetooth-kaiutin on nykyään muodikas valinta, ja hyvästä syystä.

Bluetooth-kaiutin on loistava tapa nauttia musiikkia ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että johdot tai kaapelit ovat tiellä.

Bluetooth-kaiutin on myös erinomainen matkakaiutin sekä sopiva valinta pieniin juhliin. Käyttökohteet ovat lähes rajattomat!

Jos etsinnässäsi on paras bluetoot-kaiutin, olet oikeassa paikassa. Tämä vertailu sisältää suituimmat bluetooth-kaiuttimet.

Parhaat Bluetooth kaiuttimet 2021 – Vertailu

Tässä testin perusteella valikoidut parhaat bluetooth kaiuttimet vuonna 2021!

Jotkut näistä ovat olleet myynnissävuosia, kun taas toiset on julkaistu vasta tänä vuonna. Kaikki tarjoavat hyvän äänenlaadun ja sekä langattoman yhteyden.

JBL Xtreme 3 -Paras bluetooth-kaiutin 2021

jBL Xtreme 3 Paras bluetooth-kaiutin

Vertailumme perusteella JBL Xtreme 3 on paras bluetooth-kaiutin vuonna 2021.

JBL Xtreme 3 on kannettava bluetooth-kaiutin laadukkaalla ja voimakkaalla äänentoistolla. Tämän laitteen akun kesto voi kestää jopa 12 tuntia, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että akku loppuu kesken juhlien.

Tässä bluetooth-kaiuttimessa on myös hämmästyttävä basso, joka antaa sinulle upeasti kuulostavaa musiikkia mihin tahansa tilaisuuteen.

JBL Xtreme on myös IPX-vedenkestävä ja pölytiivis, joten voit ottaa sen mukaan rannalle tai uima-altaalle ilman huolta vesivahingoista. Lisäksi voit yhdistää kaksi Bluetooth-laitetta tähän kaiuttimeen, jolloin voit vuorotella musiikkia kaverin kanssa.

#2 Ultimate Ears Boom 3

 Ultimate Ears Boom 3

Tässä bluetooth-kaiuttimessa on hämmästyttävä muotoilu, joka sopii mihin tahansa juhlaan tai tilaisuuteen. Tämän laitteen äänenlaatu on myös erittäin hyvä, erityisesti sen 360 asteen ääniominaisuuden ansiosta, joka antaa sinulle eloisan musiikkikokemuksen.

Laitteen akun kesto on jopa 15 tuntia, joten se sopii erinomaisesti pitkiin juhliin ja kokoontumisiin.

UE Boom on muös yksi tyylikkäimmistä bluetooth-kaiuttimista, sillä sen tyylikäs muotoilu näyttää hyvältä missä tahansa huoneessa tai tilassa. Terävä äänenlaatu tekee siitä myös helpon valinnan yhdeksi parhaista bluetooth-kaiuttimista 2021 .

Jos etsit upeaa, tyylikästä bluetooth-kaiutinta, jossa on hämmästyttävä äänenlaatu, UE Boom on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

#3 JBL Charge 5

JBL Charge 5

JBL Charge -bluetooth-kaiutin sopii mihin tahansa tilaisuuteen. Siinä on pitkäkestoinen akku, joka kestää jopa 15 tuntia, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että musiikki katkeaa kesken juhlien tai matkan.

Tämän laitteen äänenlaatu antaa myös terävät ja selkeät äänet, kun kuuntelet suosikkikappaleitasi. JBL Charge on myös vesi- ja pölytiivis, joten se on esimerkiksi hyvä bluetooth kaiutin saunaan tai mukaanotettavaksi rannalle ilman huolta vahingoittumisesta.

Jos etsit hieman edullisemaa bluetooth-kaiutinta kuin JBL exreme-3 JBL Charge on valintasi.

#4 JBL Flip 5 hyvä edullinen bluetooth-kaiutin

JBL Flip 5 hyvä edullinen bluetooth-kaiutin

JBL Flip 5 on hyvä edullinen bluetooth kaiutin, jossa on erinomainen ääni hintaannähden.

Jos etsit parasta alle 100 euron kannettavaa Bluetooth-kaiutinta, JBL Flip 5 on paras valinta. JBL Flip 5 päihittää kaikki hintaluokkansa kilpailijat, sillä se tarjoaa poikkeuksellisen hyvän äänen ja kestävän rakenteen.

JBL Flipin akun kesto on erinomainen, jopa 12 tuntia, joten voit juhlia koko yön ilman huolta siitä, että virta loppuu. Tässä laitteessa on myös kaksi tuloliitäntää sivulla, joiden avulla voit liittää kaksi Bluetooth-laitetta kerralla

Tämä on yksi suosikki bluetooth-kaiuttimistamme, koska edullinen, helppo ja kätevä käyttää.

#5 JBL Tuner – Bluetooth-kaiutin radiolla

JBL Tuner - Bluetooth-kaiutin radiolla

JBL Tuner FM on pieni ja kevyt Bluetooth-kaiutin, jossa on erinomainen ääni ja kristallinkirkas FM-radio.

Sen pienen koon ja ladattavan akun ansiosta voit kuunnella suosikkikappaleitasi ja -radioasemia mistä tahansa kevyen rakenteensa ja 8 tunnin soittoaikansa ansiosta.

JBL tuner bluetooth-kaiuttimessa on helppokäyttöoinennäyttö ja 5 esiasetuspainiketta, joiden avulla voit nopeasti vaihtaa radioasemien välillä, Joten tämä on ihanteellinen bluetooth-kaiutin autoon.

Jos etsit bluetooth-kaiutinta, joka toimii myös FM-radiona, JBL Tuner on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Miten valitset parhaan Bluetooth-kaiuttimen tarpeisiisi?

Kun vertaat kahta laitetta keskenään, mitä sinun pitäisi huomioida? Voit yksinkertaisesti löytää kunnollisen Bluetooth-kaiuttimen, joka kestää jopa 3-6 vuotta, jos kiinnität huomiota seuraaviin asioihin.

Akunkesto

Akun kesto on yksi tärkeimmistä asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen bluetooth-kaiuttimen ostamista.

Joillakin bluetooth-kaiuttimilla on hyvä akunkesto, toisilla taas ei. Ellet etsi Bluetooth-kaiutinta kotikäyttöön, akun kesto on ensimmäinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon.

Täyteen ladattu bluetooth-kaiutin kestää keskimäärin 10 tuntia, mutta joissakin versioissa musiikin toistoaika on jopa 24 tuntia.

Kestävyys

Jätätkö Bluetooth-kaiuttimen rannalle tai veden lähelle? Kannattaa kiinnittää huomiota sen kestävyyteen, sillä jotkin kaiuttimet ovat kestävämpiä kuin toiset.

Jos haluat tukevan ja pitkäikäisen laitteen, etsi sellainen, jonka IPX-luokitus on vähintään kuusi. Tämä tarkoittaa, että bluetooth-kaiuttinta voi käyttää ulkona tai ottaa mukaan matkalle ilman huolta vahingoittumisesta.

Äänenlaatu

Bluetoot-kaiuttimien äänenlaaduissa on valtavia eroja. Jotkut on tehty diskantteja ja toiset bassoja varten. Mieti siis mihin aiot sijoittaa kaiuttimen,

Esimerkiksi valitse kaiutin, jossa on hyvä basso, jos aiot käyttää sitä ulkona tai terassilla

Jos aiot käyttää kaiutinta juhlissa tai kotona, Valitse sellainen, jossa on paljon diskanttia.

Äänenvoimakkuuden ja äänen säädöt

Onko Bluetooth-kaiuttimessa äänenvoimakkuuden säätö? Jos ei, kannattaa tarkistaa, onko muita laitteita, joihin voit yhdistää ne kerralla paremman äänenlaadun saavuttamiseksi

Esimerkiksi joissakin versioissa voit yhdistää kaksi Bluetooth-laitetta toisiinsa.

Liitettävyys

Bluetooth-kaiuttimet on suunniteltu erilaisilla protokollilla riippuen niiden hinnasta ja käyttötarkoituksesta. Esimerkiksi joihinkin kaiuttimiin voi liittää vain Bluetoothin tai NFC:n kautta, kun taas toisissa kaiuttimissa voit esimerkiksi kytkeä USB-, Aux- tai WIFI-yhteyden kautta.

Mikä on kaiuttimen käyttötarkoitus? Jos haluat ottaa sen mukaan matkalle, valitse kaiutin, jossa on monia liitäntämahdollisuuksia, kuten NFC ja Bluetooth

Jos etsit sisäkaiutinta kotikäyttöön, etsi yhteensopivuutta eri protokollien kanssa, jotta voit toistaa musiikkia useista laitteista ilman, että sinun tarvitsee kytke ne kaiuttimeen kerralla.

Muotoilu ja koko

Bluetooth-kaiuttimen muotoilu on myös tärkeää, sillä jotkin laitteet ovat parempia eri asioissa kuin toiset.

Jos esimerkiksi etsit bluetooth-kaiutinta autoon valitse sellainen, joka sopii tähän tarkoitukseen parhaiten. Useimmat kaiuttimet ovat vakiokokoisia, kuten pitkä putki tai laatikon muotoinen, mutta joitakin niistä on erikokoisia käyttötarkoituksen mukaan

Takuu

Tarkista onko laitteella takuu. Jos näin ei ole, kannattaa varoa ostamasta kyseistä kaiutinta, sillä se on todennäköisesti halvalla tehty eikä kestä kauan.

Yhteenveto

Kuten varmaan huomasit, parasta bluetooth-kaiutinta ostaessa on otettava huomioon monia seikkoja.

Joitakin näistä seikoista ovat akun kesto, kestävyys, äänenlaatu, äänenvoimakkuuden ja äänen säädöt, liitettävyys, muotoilu ja koko sekä takuu.

Kaikki nämä seikat kannattaa ottaa huomioon, mutta se, mitä päätät ottaa huomioon, riippuu tarpeistasi ja siitä, miten kaiutinta aiotaan käyttää.

Jätä kommentti