Kahvinkeitin myllyllä – Vertailussa parhaat

Testasimme parhaat kahvinkeittimet myllyllä, tässä ostajan opas!


Kahvi on monien peruselintarvike. Se herättää meidät, auttaa keskittymään ja pysymään tuottavana. Joitain se voi jopa lohduttaa, kun olo on alakuloinen.

Mitä jos kahvinkeitin ei ainoastaan keittäisi kahvia vaan myös jauhaisi sen tuoreeltaan puolestasi?

Kahvinkeitin myllyllä on loistava tapa tehdä aamukahvista entistäkin herkullisempi. Jos rakastat kahvin keittämistä kotona, mikset veisi prosessia askeleen pidemmälle ja jauhaisi papuja tuoreeltaan jokaista pannua varten?

Tämä saattaa kuulostaa haaveelta, koska markkinoilla on niin vähän myllyllä varustettuja kahvinkeittimiä. Aloin kuitenkin tutkimaan tarjontaa ja löysin useamman upean kahvinkeittimen papumyllyllä, jotka toimivat erinomaisesti.

Tutustu siis alla olevaan luetteloon ja katso, voisiko jokin näistä olla sopiva kahvinkeitin myllyllä juuri sinulle

Mikä on kahvinkeitin myllyllä?

kahvinkeitin papumyllyllä

Sisäänrakennetulla kahvimyllyllä varustetuille kahvinkeittimille on useita eri nimiä, kuten:

  1. pavuista jauhava kahvinkeitin
  2. kahvinkeitin papumyllyllä
  3. kahvinkeitin myllyllä
  4. jauhava kahvinkeitin

Kaikki nämä ilmaisut viittaavat samaan asiaan: tilaa säästävään suunnitteluun, jossa on ominaisuutta yhdessä laitteessa: Kahvinkeitin ja kahvimylly

Sen sijaan, että jauhettu kahvi laitettaisiin tavallisen kahvinkeittimen suodatinkoriin ja keitettäisiin, kahvinkeittimessä on sisäänrakennettu mylly, joka murskaa kokonaiset kahvipavut ennen jokaista käyttökertaa.

Jauhatusasetukset, mukaan lukien karkeus, ovat kaikki säädettävissä ennen kahvin keittämistä.

Kyseessä on sama tekniikka kuin superautomaattisessa espressokeittimessä, paitsi että tässä on sisäänrakennettu kahvimylly, joka jauhaa tuoreet, kokonaiset kahvipavut ja valmistaa kahvin yhdellä napin painalluksella.

Miksi kahvinkeitin myllyllä on loistava hankinta?

Paras kahvinkeitin jokaiselle, joka nauttii päivittäin kupillisen kahvia, on kahvinkeitin, papumyllyllä.

Kahvinkeitin myllyllä ei ainoastaan valmistaa suosikkikahviasi, vaan se myös jauhaa sen tuoreena sinulle. Ei enää valmiiksi jauhetun kahvin ostamista!

Tälläisissä kahvinkeittimissä on usein myös kätevä ajastin, jolla se voidaan asettaa käynnistämään jauhatus juuri ennen kahvinkeittoa.

Tämä tarkoittaa, että voit asettaa sen keittämään kahvia heti kun heräät.

Kahvimylly on tärkeä ominaisuus, sillä omien papujen jauhaminen juuri ennen niiden keittämistä takaa niiden tuoreuden ja parhaan maun.

Paras kahvinkeitin myllyllä 2021

Paras kahvinkeitin myllyllä

Paras kahvinkeitin myllyllä on breville BDC650BSS Grind Control. Tämä kahvinkeitin on yksinkertainen ja tehokas, eikä se vie paljon tilaa keittiössä.

Grind Controlin erottuvin ominaisuus on epäilemättä kahdeksan erilaista hiomakoneen asetusta. Näin voit hallita kahvipapujasi paremmin, ja vain harvat muut monitoimikahvinkeittimet tarjoavat tämän. Voit mukauttaa kupin voimakkuutta tällä 12 kupin koneella säätämällä jauhatuksen hienojakoisuutta. 

”Myllyssä ei ole yhtä ainoaa asetusta, joka sopii kaikille… Jauhinkoon valitseminen on kuin radioaseman selkeimmän taajuuden löytäminen. Ihanteellisella asetuksella keitetty kahvi on kaikkein keskittyneintä ja tasapainoisinta.”

Vahvuuden säätönupilla säädät, kuinka paljon kahvia Grind Control jauhaa kutakin keittokertaa varten. Koneessa on myös ”steep and release” -mekanismi, joka antaa kuuman veden imeä enemmän papujesi makua ennen kuin se tippuu kuppiin.

Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta sinulla on paljon valinnanvaraa kahvisi maun suhteen.

Ohjelmoitavan ajastimen ansiosta voit herätä pannulliseen tuoretta kahvia, joka on valmistettu juuri jauhetuista pavuista. Jos sinun on juotava kupillinen kahvia ennen tehtävien tekemistä (me kaikki olemme syyllistyneet tähän), se voi olla varsin hyödyllinen. Voit käyttää suodattimen alla myös matkamukia, jos poistat tippalevyn.

Breville kestää myös puhdistuksen melko helposti; itse asiassa se on melko helppo purkaa. Jauhettua kahvia papusäiliöstä luovuttavan suuttimen muoto voi vaikeuttaa sen puhtaana pitämistä. Tämä kannattaa huomioida, jotta sinulla ei ole ongelmia epäjohdonmukaisen laadukkaan kahvin kanssa.

Kahvinkeitin myllyllä – hyvät ja huonot puolet

Tässä muutama hyvä sekä huonopuoli, jotka tulisi ottaa huomioon enenn kuin ostat kahvinkeittimen

  1. Kahvinkeitin myllyllä ei ole aina paras valinta, jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa sille
  2. Valmistaa kahvin nopeammin -haluatko seistä joka aamu tiskillä jauhamassa papuja vai haluatko mieluummin vain painaa kahvinkeittimen nappia, kun olet valmis kahviin
  3. kahvimylly voi olla äänekäs, onko tämä mukava yllätys esimerkiksi kerrostalon naapureille aamusta?
  4. Harkitse budjettiasi – kahvimylly voi olla kallis ominaisuus, mutta ehdottomasti sen arvoinen herkullisen kahvin ystäville
  5. Ne näyttävät yleensä hyvältä ja ovat helppokäyttöisiä.

Yhteenveto

Jos etsit kahvinkeitintä, jossa on kahvimylly, Breville Grind Control on paras vaihtoehto. Tämä kahvinkeitin ei ainoastaan valmistaa suosikkikahviasi, vaan se myös jauhaa sen tuoreena sinulle. Ei enää valmiiksi jauhetun kahvin ostamista!

Breville Grind Control -kahvinkeitin on yksinkertainen ja tehokas, eikä se vie paljon tilaa tiskiltä. Grind Controlin erottuvin ominaisuus on epäilemättä kahdeksan eri jauhatusasetusta. Tämä antaa sinulle enemmän hallintaa

Jätä kommentti