Paras pelihiiri 2021 – Ultimaattinen vertailu

Etsinnässä paras pelihiiri? Olet aivan oikeassa paikassa!

Tässä kattava pelihiiri vertailu, jonka avulla löydät juuri sinulle parhaan pelihiirin.

Vertailun lisäksi artikkelissa on myös nopea ostajan opas, onka avulla ymmärrät miksi jokin pelihiiri on parempi kuin toinen.

Paras Pelihiiri 2021

paras pelihiiri
Logitech G502 on edelleen markkinoiden paras pelihiiri

Logitech G502 on paras pelihiiri vuonna 2021, koska siinä on kaikki ominaisuudet, jotka pelihiiri tarvitsee ilman turhuuksia.

Sitä on mukava käyttää kummallakin kädellä molemminpuolisen muotoilun ansiosta, ja siinä on mukautettavat painikkeet, joten voit määrittää täydellisen kokoonpanon.

Lisäksi siinä on 11 ohjelmoitavaa painiketta, joten et koskaan joudu etsimään oikeaa näppäinyhdistelmää taistelun tuoksinassa.

Parasta tässä hiiressä on kuitenkin se, että siinä on supernopea dpi-anturi, jossa ei ole mitään tasoitusta tai suodatusta, mikä tarkoittaa, että suorituskyky on sulava riippumatta siitä, mitä teet.

Vaikka hiiri on melkoisen kallis, se on jokaisen euron arvoinen.

Logitech G502 on suunniteltu alusta alkaen suorituskykyiseksi pelihiireksi, ja se näkyy.

Millä tahansa muulla pelihiirellä on vaikeuksia kilpailla tämän hiiren kanssa useista syistä, eikä vähiten sen hinnan vuoksi – mutta myös siksi, että se todella täyttää sille asetetut vaatimukset kun on kyse suorituskyvystä.

Logitech G502 on markkinoiden paras pelihiiri tällä hetkellä, ja suosittelemme, että hankit sellaisen mahdollisimman pian!

Paras langaton pelihiiri 2021

Razer Viper Ultimate - Paras langaton pelihiiri

Paras langaton pelihiiri vuonna 2021 on Razer Viper Ultimate. Vaikka tämä peliihiri onkin valmistettu kokonaan muovista, se tuntuu hyvältä kädeltä. Muotoilu on myös molemminpuolinen, ja hiirestä löytyy kaksi sivupainiketta kummallakin puolella, joihin pääsee helposti käsiksi ilman, että tarvitsee vaihtaa otetyyliä!

Viive on hämmästyttävän alahainen niin langattomassa kuin langallisessa tilassa. Tämä taakaa herkän tuntuman pelissä kuin pelissä. Hiiri myös liukuu hyvin hiirimatolla.

CPI arvon pystyy asettamaan tarkasti 50 välein. Hiiren RGB valoja pystyy muokkaamaan tietokoneelle asennettavalla Razerin ohjelmalla.

Millainen on paras pelihiiri?

Paras pelihiiri on se, joka tuntuu hyvältä kädessäsi ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn suosikkipeliesi kanssa.

Hankkimalla pelihiiren, joka tarjoaa hyvän otteen sekä suorituskyvyn parantavat väistämmät pelin kulkua, voittamisen mahdollisuutta ja yleistä pelifiilistä

Markkinoilla on useita laadukkaita pelihiiriä, joten valinnanvaraa riittää. Mallit kuitenkin vaihtelevat huomattavasti, eikä hinta kerro välttämättä yhtään mitään.

Usein halpa pelihiiri saattaa olla jopa parempi kuin kalliimpi ”premium malli”, esimerkiksi silloin, jos et halua maksaa langattomuudesta tai räikeistä RGB led valoista.

Hyvä pelihiiri
Asuksen hyvä pelihiiri

Ota nämä asiat huomioon kun valitset pelihiirtä!

Optinen vai laser? Sekä optinen ja laaser hiiri tarjoaa hyvän käyttökokemuksen. Optinen pelihiiri tarjoaa kuitenkin hieman paremman tarkkuuden. Laserhiiri sen sijaan toimii paremmin erilaisilla pinnoilla.

Langaton vai langallinen?: Langattomat pelihiiret ovat viimevuosina kasvattaneet huomattavasti suosiotaan, mutta niillä on silti myös huonoja puolia. Langattomien pelihiirien huonoihin puoliin luketuvat mm. Lyhyt akunkesto ja mahdollinen viive.

Jos valintasi on langaton pelihiiri, kannattaa valita sellainen, joka tarjoaa väöhintään 30 tunnin akunkeston ja nykyaikaisen USB lähettimen.

Kämmen-, kynsi- tai sormenpää- ote? Hiirien eri otteita kannattaa testata, sillä niissä on eroja.

Kolme tyypillisintä otetta ovat:

Kämmenote: Kämmenesi pohja on hiiren takaosassa sormien ollessa päällä.
Kynsiote: Jos ranteesi lepää hiirimatolla, kämmen ei kosketa hiirtä, ja sormenpäillä tartutaan sen reunoihin ja painikkeisiin.
Sormenpääote: Jos ranteesi ja kämmenesi ovat molemmat koholla hiirimatosta ja hiirestä, tarttuvat jälleen vain sormenpäihin sen reunoissa ja napeissa.
Otetyylin tunteminen auttaa sinua löytämään sinulle sopivan hiiren, koska jokainen kahva tapahtuu yleensä käsien koon vuoksi. Siksi sormenpäihin suunniteltu hiiri on todennäköisesti suurempi kuin kämmenten pitoon suunniteltu hiiri.

DPI, CPI vai IPS? DPI ja CPI ovat käytännössä sama asia.

DPI:tä käytetään perinteisesti ilmoittamaan montako pistettä tuumalle tulsotetaan kuvan selkeyden takia. CPI tarkoittaa kuitenkin lukemaa tuumaa kohti, ja kuinka paljon hiiri liikkuu jokaista liikuttamaasi senttiä kohden.

korkeampi DPI Ei tarkoita että hiiressä olisi parempi anturi. Tärkeämpi asia on CPI ja IPS:n yhdistelmä. Korkeampi IPS yhdistettynä CPI:hin sen parempi anturi pelihiiressä on

Parhaat pelihiiret 2021 TOP 6

  • Lohitech G502
  • Razer Viper Ultimate
  • Razer Deathadder V2.
  • Roccat Kone Pro Air
  • Roccat Burst Pro
  • Asus ROG Spatha.

Jätä kommentti