Airfryer kokemuksia: Paras Airfryer

Airfryer uusi trendikäs tapa valmistaa ruokaa, jolla on monia etuja. ne ovat helposti saatavilla, edullisia ja niillä voi valmistaa monenlaisia ruokia. Airfyer mahdollistaa friteerattujen ruokien valmistamisen ilman öljyä. Fritaatrauksen lisäksi sitä voidaan myös käyttää pikauunina. …

ranskalaiset airfryer


Airfryer uusi trendikäs tapa valmistaa ruokaa, jolla on monia etuja. ne ovat helposti saatavilla, edullisia ja niillä voi valmistaa monenlaisia ruokia.

Airfyer mahdollistaa friteerattujen ruokien valmistamisen ilman öljyä. Fritaatrauksen lisäksi sitä voidaan myös käyttää pikauunina. Ne ovat myös pienikokoisia, joten Airfryer sopii täydellisesti mihin tahansa keittiöön.

Markkinoille tulee jatkuvasti uusia valmistajia ja versioita, joten mistä tietää mikä on paras airfryer juuri sinulle?

Yksi hyvä tapa on kuunnella ystävien kokemuksia ja lukea luotettavia arvosteluja, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan airfyerin.

Jos etsinnässä on paras airfyer, jatka lukemista! Esittelemme tässä kirjoituksessa5 parasta

Mikä on paras airfryer?

Philips Avance Collection HD9650 on markkinoiden paras Airfryer. Avance Collectionissa on kaikki, mitä tarvitset airfryerilta: suuri kapasiteetti, hyvä hinta-laatusuhde, monipuoliset ominaisuudet ja mukana tuleva reseptikirja.

Sen avulla voit valmistaa samanaikaisesti usean henkilön herkullisia aterioita. Philips Avance Collection HD9650:n tilavuus on vaikuttavat 3 litraa, mikä riittää terveellisen ruoan valmistamiseen useille ihmisille.

Mallissa on patentoitu Rapid Air -tekniikka, joka siirtää kuumaa ilmaa pannun ympärille ja varmistaa näin tasaisen kypsymisen. Tämä tekniikka varmistaa, että ruoka kypsyy hyvin molemmilta puolilta epäsuoran lämmityselementin ansiosta ilman, että se kypsyy yli- tai alikypsäksi. Ilmavirta myös parantaa makua ja vähentää rasvapitoisuutta jopa 80 %.

Näin voit nauttia suosikkiaterioistasi ilman huolta liiallisesta rasvasta! Helpon käyttöjärjestelmän ansiosta voit valmistaa herkullisia ruokia hetkessä. Uusi kosketusnäyttö tekee siitä helpompaa kuin koskaan ennen: seuraa vain yhtä monista tarjolla olevista resepteistä ja valitse haluamasi asetus.

Mikä airfryer on ja miten se toimii?

Airfryer toimii samalla periaatteella kuin kiertoilmauuni, jossa ruoan kypsentämiseen käytetään kuumaa ilmaa. Lyhyesti sanottuna airfryerilla voit valmistaa rapeaa ja maukasta ruokaa vähemmällä rasvalla ja nopeammin kuin perinteisillä menetelmillä säilyttäen samalla ruoan luonnollisen maun.

Airfyerin avulla ruokaa on myös vaikeampi polttaa. Tämä vähentää vaarallisten syöpää aiheuttavien aineiden määrää tuotetussa ruoassa.

Airfryer on loistava valinta heille, jotka haluavat nauttia terveellisimpiä versioita friteeratuista tuotteista, esimerkiksi kana sekä rapeat ranskalaiset airfryerilla onnistuvat helposti.

Airfryer kokemuksia

Hankin airfryer -laitteen kotiini noin vuosi sitten, ja myönnettäköön että laite todellakin on loistava!

Rehellisesti täytyy kyllä kertoa, ettei ruoka ole läheskää niin maittavaa kuin oikeasti friteeratut ruat, mutta laite on silti erittäin mahtava.

Parhaimpina puolina on sen pieni koko, käytän sitä usein uunin tavoin, esimerkiksi pienten pizzojen paistamiseen. Miksi lämmittää varttitunti uunia, kun airfryerin avulla saa pakastepizzan valmistettua samassa ajassa?

Omien kokemuksien perusteella airfryer toimii siis aivan samalla tavalla kuin perinteinen uuni, mutta vie vähemmän tilaa.

Kannattaa huomioida, että valmistetuissa ruoissa on hieman rapeampi pinta, eikä se ole välttämättä kaikkien mieleen. Valmistin mm. Sämpylöitä tällä laitteella ja uskon, että ne olisivat olleet parempia uunissa valmistaessa.

Jätä kommentti