Ranskalaiset airfryerilla: Näin valmistat rapeat ranskanperunat

Tässä kirjoituksessa ohjeet, joiden avulla valmistat herkulliset ranskalaiset, sekä itse tehtynä tai pakasteranskalaisista

ranskalaiset airfryer

Rakastatko rapeita ranskalaisia perunoita? Niin minäkin!

Mutta harmittaako niiden rasvaisuus? Ei hätää – Airfryer valmsitaa loistavasti rapeita ranskalaisia perunoita ilman liiallista rasvaa.

Tässä artikkelissa kerromme, miten valmistat kotona omia ranskalaisia perunoita airfryerilla ja vain muutamalla yksinkertaisella ainesosalla.

Airfryer pakasteranskalaiset – Paistoaika

Ehkä googlasit tämän artikkelin vain tietääksesi paistoajan airfryerilla pakasteranskalaisille?

Pakasteranskalaisten paistoaika airfryerilla on noin 10-15 minuuttia, välillä niitä sekoittaen. Paista ne noin 200 asteessa

Onko ranskalaiset perunat parempia airfryerilla kuin uunissa?

ranskalaiset airfryer

Ranskalaiset perunat paistetaan yleensä uunissa tai friteerauskoneessa. Maistuvatko ranskalaiset perunat siis paremmilta airfryerilla valmistettuna kuin uunissa?

Airfryerin käyttämisessä ranskalaisten paistamiseen on monia etuja. Ensinnäkin airfryer kypsentää perunat tasaisemmin, joten ne ovat rapeita ulkoa ja pehmeitä sisältä ilman pelkoa palamisesta.

Toiseksi voit käyttää vähemmän öljyä, kun kypsennät perunoita ilmankuivaimessa, mikä tarkoittaa terveellisiä ja hyvänmakuisia ranskalaisia!

Rapeuden takia ne ovat monien mielestä huomattavasti parempia airfryerilla valmistettuna kuin uunissa, mutta eivät läheskään yhtä hyviä kuin oikeasti paistoöljyssä friteeratut.

Mikä on paras airfryer ranskalaisille?

Paras airfryer ranskanpreunoiden valmistamiseen on Philips Avance Collection HD9650.

Avance Collection tarjoaa kaiken, mitä voit airfryerilta voi toivoa: suuren kapasiteetin, hyvän hinta-laatusuhteen, mukautettavat toiminnot ja mukana tulevan keittokirjan.

Philips Avance Collection HD9650:n tilavuus on 3 litraa, mikä riittää ravitsevien aterioiden tarjoamiseen useille henkilöille.

Itsetehdyt ranskalaiset airfryerilla

itsetehdyt ranskalaiset

Tässä resepti, miten valmistat itsetehdyt ranskalaiset airfryerilla tavallisista perunoista. Tarvitset vain perunoita, tilkan öljyä sekä meiluisat mausteet.

  1. Kuori sekä suikaloi perunat, liota niitä vedessä 30 minuuttia.
  2. Öljyä perunat tasaisesti oliiviöljyllä.
  3. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita perunat sitten airfryer-koriin.
  4. Kypsennä noin 15-18 minuuttia 200 asteessa välillä ravistellen koria

Näin helposti herkulliset ja jopa terveelliset ranskalaiset valmistuvat airfryer koneen avulla!

Jätä kommentti