Termoskahvinkeitin: paras kahvinkeitin termoskannulla

Ostajan opas termoskahvinkeittimen hankkijalle!

termoskahvinkeitin

Oletko kyllästynyt juomaan kylmää tai pohjaan palanutta kahvia? Yksinkertainen ratkaisu molempiin ongelmiin on kahvinkeitin termoskannulla

Nykyaikainen kahvinkeitin sammuu automaattisesti tietyn ajan kuluttua, jolloin kahvi jäähtyy nopeasti. Jos kahvinkeitintä käynnistetään jatkuvasti uudelleen, sen hehku usein polttaa kahvin pohjasta, jolloin sen huomaa nopeasti maussa.

Termoskahvinkeitin sopii sinulle, joka haluat keittää aamulla koko pannullisen kahvia ja nauttia sitä hitaasti koko päivän ajan. Tai vaikka pienen porukan työpaikalle, jossa kahvitaukoa pidetään eri aikoina.

Kahvisi pysyy termoskannussa ihanteellisessa lämpötilassa. Jos ostat kahvinkeitin termoskannulla, sinun ei tarvitse ostaa ylimääräisiä termospulloja.

Termoskahvinkeitin helpottaa kahvinkeittoa vieraille tai kahvin nauttimista puutarhassa, koska voit valmistaa kahvin ajoissa ja ottaa termoskannun mukaan puutarhakeinuun tai suoraan kahvipöytään vieraita varten.

Tämä artikkeli auttaa sinua löytämään parhaan termoskahvinkeittimen

Paras termoskahvinkeitin

Moccamaster KBT741 kahvinkeitin termoskannulla

Moccamaster KBT741 on markkinoiden paras termoskahvinkeitin. Tämä kahvinkeitin termoskannulla pitää kahvin kuumana ja tuoreena tuntikausia.

Moccamaster KBT741 on testattu ja sertifioitu Specialty Coffee Association of American (SCAA) -järjestössä, joka hyväksyy vain parhaat kahvinkeittimet.

SCAA-sertifiointi takaa, että tämä termoskahvinkeitin pystyy pitämään kahvisi lämpimänä jopa 6 tuntia. Tämä on ihanteellista, jos haluat keittää kahvia vain kerran, mutta nauttia sitä pitkin päivää.

Moccamaster KBT741:ssä on 1 litran termoskannu, jossa on kahva, joka on suunniteltu niin, että kuppiin on helppo kaataa, ja kansi estämässä lämpöhäviöitä. Termoskannu pitää kahvisi lämpimänä kaksinkertaisen seinämänsä ansiosta. Kun kaadat kahvia kuppiin, kahvi virtaa siististi, eikä se roisku, voit kaataa kahvia vieraille helposti ja nopeasti.

Koska termoskannu on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, se on erittäin vahva ja kestävä.

Mitä huomioida ostaessa termoskahvinkeitintä?

Tässä muutama seikka, joka kannatta huomioida ennen kuin ostat kahvinkeittimen termoskannulla.

Hinta

Termoskahvinkeittimet ovat keskimäärin kalliimpia kuin lasipannulla varustetut. Kahvinkeittimiä termoskannulla löytyy kuitenkin löytyy jokaisesta hintaluokasta. Edulliset vaihtoehdot alkavat noin sadasta euruosta ja ulottuvat useita satasia maksaviin malleihin asti.

Jos aluksi käytät hieman enemmän rahaa, saatat säästää rahaa pitkällä aikavälillä, sillä termoskannut ovat lasia kestävämpiä. Vaikka hintaero ei ole valtava, se on syytä ottaa huomioon.

Asetukset

Termoskahvinkeitin, kuten kaikki muutkin sähköiset kahvinkeittimet, voidaan asettaa erilaisiin asetuksiin. On tärkeää ymmärtää valintamahdollisuudet ennen kahvinkeittimen ostamista.

Erilaiset vahvuusasetukset, mahdollisuus keittää 1-4 kupillista täyden pannun sijaan ja ohjelmoitavuus 24 tunnin ajastuksen muodossa (jolloin voi valita tietyn valmistumisajan etukäteen) ovat suosituimpia ominaisuuksia.

On olemassa jopa termoskahvinkeittimiä, joissa on sisäänrakennettu mylly, mikä on erinomainen tapa parantaa kahvin tuoreutta ja makua. Kahvinkeittimet, joissa on enemmän ominaisuuksia, ovat kalliimpia, kun taas perusversio on edullisempi.

Puhdistus

Lasinen kahvipannu on yleensä kätevämpi ja suoraviivaisempi puhdistaa kuin termoskannu. Monissa termoskannuissa on vain pieni reikä, jonka vuoksi sen sisälle on vaikea päästä käsin puhdistamaan, ja koska ruostumaton teräs saattaa naarmuuntua, puhdistamista kannattaa välttää

Kapasiteetti

Kuinka monta kuppia kahvia juot päivittäin? Keitätkö vain itsellesi, vai onko taloudessasi muita kahvinjuojia?

Kahvinkeittin termoskannulla ovat erityisen hyvä suurelle määrälle kahvia, koska ne pitävät kahvin ihanteellisessa lämpötilassa ja hyvän makuisena pidempään, mutta tämä ei tarkoita, että suuremmat kahvipannut ovat aina parempia.

Markkinoilla on paljon pienempiä laitteita, joilla voi valmistaa maukkaampaa kahvia ja joilla on käytännöllisiä lisätoimintoja kuin joillakin saatavilla olevilla suuremmilla laitteilla. Jos juot vain kupin tai kaksi päivässä, termoskahvinkeitin ei välttämättä ole järkevä valinta

Koko

Termoskahvinkeittimet ovat samankokoisia kuin lasipannulla varustetu kahvinkeittimet, vaikka termoskannu onkin suurempi. On olemassa useita pieniä vaihtoehtoja niille, joilla ei ole paljoa tilaa.

Termoskahvinkeittimen edut

Termoskahvinkeittimet ovat hyviä, koska ne pitävät kahvin kuumana pitkään. Jos käytät termoskahvinkeitintä, et joudu enää koskaan kärsimään kylmästä tai palaneesta kahvista.

Ne ovat loistavia, jos haluat nauttia samaa kupillista kahvia koko päivän tai jos haluat keittää kahvia etukäteen, jos tiedät, että siihen menee aikaa. Termospullot ovat myös taloudellisempia kuin erillisten termospullojen ostaminen jokaista päivää varten.

Termisen kahvinkeittimen haitat

termoskahvinkeittimet eivät ole yhtä huipputeknisiä kuin muut kuin lämpökahvinkeittimet. Ne toimivat usein vain jauhetulla kahvilla, sillä kahvinkeitin myllyllä vie huomattavasti tilaa, eikä siihen välttämättä mahdu mukaan ainakaan isoa termoskannua.

Termoskannu on yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä, sen peseminen voi kuitenkin olla hankaa, sillä niissä usein vain yksi pieni reikä.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Kuinka kauan termoskahvinkeitin pitää kahvin lämpinämä?

Termoskahvinkeittimet voivat pitää kahvin lämpimänä jopa 12 tuntia, mutta useimmilla malleilla kahvi pysyy lämpimänä parhaimmillaan noin 6 tuntia.

Mitä eroa on termospullolla ja termoskahvinkeittimellä?

Termospullo voi olla ihanteellinen, jos otat kahvia mukaan, esimerkiksi aamulla töihin. Termoskahvinkeittimessä on termoksesta valmistettu kannu, joka pitää kahvin lämpimänä.

Mikä termoskahvinkeitin tuottaa lämpimintä kahvia?

Kahvin optimaalinen valmistuslämpötila on 90-96 celsius-asteen välillä, minkä vuoksi moni paras kahvinkeitin pyrkii tähän lämpötilaan. Jos pidät kahvista hieman kuumempana, French Press tai perkolaattori on ihanteellinen valinta

Jätä kommentti